Reizen en weekends

Op vakantie gaan heeft heel wat voordelen: je leert een andere cultuur, ontdekt nieuwe dingen, doet zaken die je anders niet zou doen… Kortom: je leert heel veel bij door op reis te gaan. Er zijn reizen voor iedereen, vanaf 18 jaar: een vliegreis, een professionele zorgreis, actieve reizen, rustige reizen, een kerstshopping, een festivalweekend…

We vinden het belangrijk dat je een echt reisgevoel ervaart. Bij het samenstellen van het aanbod houden we sterk rekening met het comfort van de reizigers. We selecteren enkel hotels of vakantiewoningen die net dat ietsje meer bieden. Een comfortabel bed, lekker eten, een mooi verblijf, kleinere reisgroepen, comfortabele bussen… Allemaal elementen die de reis onvergetelijk maken.

Het reisaanbod zelf wordt opgesteld op basis van bevragingen en suggesties van jullie en voor het activiteitenaanbod houden we rekening met de mogelijkheden van de locatie en van alle groepsleden. Op die manier komt zeker iedereen aan zijn trekken en geniet je maximaal van je reis. Op reis kan alles en moet niets!

De reizen en weekends worden begeleid door vrijwilligers en/of professionele krachten van vzw Oranje. Vooraf krijgen ze een grondige voorbereiding en ondersteuning van de organisatie. De vrijwilligers die de reizen begeleiden zijn enthousiaste, maar vooral competente mensen met een oplossen vermogen. Bovendien staan ze 24u op 24u in directe verbinding met het thuisfront.

In de reisbrochure 2020 vind je alle reizen en weekends die Oranje aanbiedt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Vanaf 2020 bieden we trouwens ook vier reizen op maat aan. 

Op de website van Vrijetijdspunt vind je alle praktische informatie en kan je via de link je interesses voor de reizen van 2020 doorgeven.