Clubwerking

De clubwerking wil aan (jong)volwassenen met en zonder beperking een plaats bieden om elkaar te ontmoeten. Er wordt steeds een leuke activiteit georganiseerd, die aansluit bij de vragen en noden van de deelnemers. Ben je ouder dan 16 jaar? Dan kan je bij ons terecht voor leuke activiteiten en uitstappen. We hebben een clubwerking in Torhout, Maldegem, Aalter en Brugge. De clubwerking trekt er ook graag op uit. Zo gaan we bijvoorbeeld naar de bioscoop, een etentje in een restaurant, Atomium,...

De activiteiten worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers die klaar staan om samen met jou een onvergetelijke tijd te beleven. Zij zorgen voor de activiteit en de ondersteuning die jij nodig hebt.  De vrijwilligersploeg wordt bijgestaan door een beroepskracht.

Ook jij beslist mee wat we doen! Laat ons weten wat je graag eens wil doen of bezoeken en wij kijken of we dit kunnen organiseren.

Hoe je je inschrijft, wanneer de clubwerking is en waar het clubhuis zich bevindt, alle informatie vind je terug op de website van Vrijetijdspunt.