Organiseer een actie

Goesting om een actie te organiseren ten voordele van Oranje? Een kwis, wafelenbak, festival, loopwedstrijd… Oranje wil je graag mee ondersteunen en voor extra publiciteit zorgen!

Hoe kan je zelf een actie ondernemen?

Goesting om een actie te organiseren ten voordele van Oranje? Een kwis, wafelenbak, festival, loopwedstrijd… Oranje wil je graag mee ondersteunen en voor extra publiciteit zorgen! Wist je trouwens dat je ook een Music For Life-actie ten voordele van vzw Oranje kan organiseren?

Oranje kon dankzij heel veel verschillende soorten acties, extra middelen aankopen. Een greep uit de voorbije acties:

  • Summer Taste, een gezellige en sfeervolle avond met muziek, een spectaculair kampvuur… in Dudzele schonk met hun opbrengst Oranje een tandem voor de woondienst in de Ganzenstraat, aangepast computermateriaal voor de dagbesteding en spelmateriaal voor de weekendopvang.

  • De Kompany-quiz ging al twee maal door in de Braambeier in Zedelgem. De opbrengst ging onder andere naar de Cloudina-app.

  • Met de verkoop van koffietassen, tijdens Music For Life, kon het Jeugdatelier van Beernem mooi spelmateriaal kopen.

Heb je zin om een actie te organiseren ten voordele van Oranje? Neem dan zeker contact met ons op. We zoeken dan samen naar een mooi project binnen Oranje, waar je zelf helemaal achter staat en die kan gerealiseerd worden dankzij jouw steun. Daarnaast engageert Oranje zich om voor extra publiciteit te zorgen!

Vragen of opmerkingen?

Telefoonnummer: 050 341 341