Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

We zijn op zoek naar meerdere woonbegeleid(st)ers om onze teams in de Brugse Binnenstad te versterken.

Als woonbegeleider ondersteun je bewoners doorheen hun dagdagelijkse activiteiten. Je focust zowel op het individueel welbevinden van de bewoners als op de teamdynamiek binnen de bewonersgroep.

Je biedt de bewoners ondersteuning op maat op verschillende levensdomeinen, rekening houdend met hun mogelijkheden en talenten.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding.

Interesse? Je vindt de volledige vacature terug via de knop hieronder.

Solliciteren kan tot zondag 22 oktober 2023.

Voor onze woondienst O'berge in Blankenberge zijn wij op zoek naar een enthousiaste woonbegeleid(st)er om mee te schrijven aan een verhaal waar wonen en dagbesteding voor onze cliënten ingebed is in de buurt en samenleving.

Je neemt taken op als begeleid(st)er van de bewoners. Daarnaast heb je een goed contact met het netwerk van de bewoners en overzie je het ondersteuningsproces van elke bewoner. Je werkt in nauwe dialoog met andere betrokken (zorg)partners. Je doet aan netwerking en samenwerking in de buurt. 

We bieden je een 4/5e contract tot eind december met onmiddellijke indiensttreding en kans op verlenging

Interesse? Je vindt de volledige vacature terug via de knop hieronder.

Solliciteren kan t.e.m. zondag 22 oktober 2023.

We zijn op zoek naar een enthousiaste dagmedewerk(st)er / jobstudent(e) met langdurig engagement om onze kinder- en jongerenwerking (KJW) te ondersteunen.

Als begeleid(st)er organiseer je weekends en/of vakantieweken voor kinderen en jongeren met een (vermoeden van) beperking. Tijdens de weekends en/of weken begeleid je spelmomenten en uitstappen voor een tiental kinderen en jongeren.

Je signaleert noden en wensen, hebt goed contact met de ouders en ondersteunt verzorgings- en eetmomenten.

We bieden je een toffe werkervaring die perfect te combineren valt met studies of een andere job.

Interesse? Klik op de knop hieronder om de volledige vacature te bekijken.

Solliciteren kan t.e.m. zondag 8 oktober.