Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

De collega's van Focus-Brugge zijn op zoek naar een gedreven jobstudent die zich in de paasvakantie en/of de zomervakantie (midden juli tot midden augustus) kan vrijmaken. 

Als jobstudent ADL-assistent ondersteun je mensen met een (fysieke) beperking die zelfstandig wonen. Je ondersteunt hen bij dagelijkse handelingen zoals verplaatsingen, nuttigen van de maaltijden, persoonlijke verzorging... 

Studeer je in een menswetenschappelijke richting (bv. zorgkundige, verpleegkundige, leefgroepenwerking…) en/of je hebt al een eerste ervaring in de zorg? En/of je vindt dat jij de geschikte kandidaat bent voor deze studentenjob? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Stuur ons een mailtje met je motivatie, je ervaring, je studies... naar vacature@oranje.be. Vermeld daarin de functie 'jobstudent ADL-assistent'. 

Wat je precies kan verwachten in deze studentenjob, kan je nalezen in het vacaturebericht.