Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Oranje is actief in verschillende regio’s. Elke regio wordt aangestuurd door een duo van coördinatoren die samen met hun teams kwalitatieve dienstverlening aanbieden op alle facetten van het leven (wonen, dagbesteding, vrije tijd, psychosociale ondersteuning). Vermaatschappelijking van zorg en buurtvervlechting zijn richtinggevend voor onze manier van samenwerken met buurt, vrijwilligers, netwerken en organisaties. 

We zijn op zoek naar een regiocoördinator die op vier actievelden actief is:  coachend leidinggeven tav medewerkers en teams - visie en dienstverleningsaanbod - externe contacten/netwerking - dagelijks operationeel beleid. Samen met je collega-coördinator neem je de verantwoordelijkheid over je regio. 

We bieden je onder andere: 

  • Een contract van onbepaalde duur. Het aantal uren is bespreekbaar in onderling overleg, van deeltijds tot voltijds.
  • Een goede verloning, volgens de sectorale barema’s, die mee evolueert met de groeiende verantwoordelijkheid.
  • Een aangepast opleidingstraject als leidinggevende.

Meer informatie over de functie, vind je in het vacaturebericht. 

Interesse? Solliciteren kan tot en met 31 augustus via vacature@oranje.be

We zijn op zoek naar een ‘Projectmedewerker Dienstverlening en Contracting’ die binnen ons dienstverleningsaanbod de onderhandeling inzake de zorggebonden middelen én de daarbij horende administratieve registratie en afhandeling nauwgezet opvolgt. In sommige diensten van Oranje heb je hierin een structureel aansturende rol, in andere diensten werk je aanvullend en ondersteunend

We bieden je een contract aan van onbepaalde duur (fulltime of 4/5).

Heb je interesse? Je kan solliciteren voor deze functie tot 30 augustus. Alle informatie vind je terug in het vacaturebericht.