Naar welke werking of project gaat je financiële bijdrage?

Heb je een persoonlijke voorkeur voor een specifieke werking van Oranje? Dan zorgen we dat je financiële steun bij die werking terecht komt. Schrijf dan in de mededeling van je overschrijving niet enkel je voor- en familienaam, maar ook voor welke werking van Oranje je gift bedoeld is. 

Wanneer je niet onmiddellijk weet welke werking binnen Oranje je precies wil steunen, dan verzekeren we je: Je financiële steun komt goed terecht in Oranje! 

Op de speelpleinwerkingen (Brugge, Maldegem, Assenede & Aalst) kunnen we bijvoorbeeld vaak extra steun gebruiken voor de aankoop van degelijk sport- en spelmateriaal. Onze kinder- en jongerenwerking (Oedelem Beernem) gaat graag met z’n allen op uitstap. Een financieel duwtje in de rug maakt het voor iedere deelnemer haalbaar om mee te gaan. 
Of: onze woon- en dagbestedingsdienst in ‘t Bilkske (Brugge binnenstad) is momenteel op zoek naar middelen voor ‘een groene aankleding’: planten voor binnen en buiten, de aanleg van een gezellig en rolstoeltoegankelijk terras, toffe tuinmeubelen… 

Is jouw financiële steun niet toereikend om de hele nood te realiseren? Geen nood! Vele stortingen samen zorgen dat we de nood wél kunnen realiseren.

Naar welke werking of project gaat je financiële bijdrage?