Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar een begeleider voor mobiele en ambulante ondersteuner voor ons O'zon-team, regio Oostende.

Als begeleider bied je ondersteuning aan (jong)volwassenen met een (vermoeden van) beperking. Daarbij ga je op zoek naar mogelijkheden om de levenskwaliteit te behouden of, indien mogelijk, te verbeteren.
Je gaat hiervoor op huisbezoek bij cliënten en hun netwerk en ondersteunt hen structureel.

We bieden je een halftijds tot 4/5e contract van onbepaalde duur. 

Interesse?
Je leest alles over deze vacature in het vacaturebericht.

Solliciteren kan tot en met 23 mei via vacature@oranje.be

Momenteel is ons KJW-team (Kinder- en Jongerenwerking) op zoek naar een extra medewerker, regio Oedelem.

Als medewerker 'Kinder- en jongerenwerking' ga je aan de slag in de regio Noord-West-Vlaanderen. Je organiseert en begeleidt spelmomenten en uitstappen, je onderhoudt nauwe contacten met ouders van deelnemers en je helpt het KJW-team uitbouwen.

Wij bieden je een contract op basis van jouw beschikbaarheid. We mikken daarbij op minstens 16 uur per maand en een maximum van 50 uur.

Solliciteren kan tot en met 12 juni via vacature@oranje.be.

-