Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Hotel O'mer is een hotel in Blankenberge voor mensen met en zonder beperking. Vakantiegangers logeren in het hotel en kunnen kiezen voor de ondersteuning die zij wensen/nodig hebben. In 2019/2020 werd het hotel grondig gerenoveerd, vanaf juli 2020 nemen we een hernieuwde start in Blankenberge, in het prachtig vernieuwde hotel. Grijp deze kans om mee te schrijven aan het unieke verhaal van Hotel O'mer.  

Hotel O'mer is op zoek naar een educatief medewerker die goesting heeft om mensen een reisgevoel te bezorgen. Je geniet ervan als de hotelgast gelukkig is. Samen met je collega's werk je onder andere aan een gevarieerd activiteitenaanobd op maat van de hotelgasten. 

We bieden je een 4/5 contract aan van onbepaalde duur. 

Lees alles over deze toffe job en hoe je kan solliciteren in het vacaturebericht. Solliciteren kan tot en met 14 juni. 

Vrijetijdspunt is op zoek naar een jobstudent administratie voor de zomervakantie. Je staat daarbij in voor de coördinatie en opvolging van de inschrijvingen voor alle speelpleinen van Vrijetijdspunt. Daarnaast verwerk je de betalingen en verricht je andere administratieve taken. Daarnaast ben je mede-verantwoordelijk voor de monitoring en distributie van veiligheidsmateriaal.

Lees alles over deze toffe job en hoe je kan solliciteren in het vacaturebericht. Solliciteren kan tot en met 14 juni.