Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Jouw ADL-ondersteuning zorgt ervoor dat personen met een (fysieke) beperking zelfstandig kunnen blijven wonen. Je biedt ondersteuning aan in het dagelijkse leven van de cliënten. Je ondersteunt de verzorgingsmomenten, maaltijden…

We bieden je een contract van onbepaalde duur aan. Het gaat om een deeltijds contract van minimum 19u en maximum 26.6u. Dit is onderling te bespreken.

Solliciteren kan tot en met 14 februari via vacature@oranje.be.

Heb je vragen over de jobinhoud, de functie, de sollicitatieprocedure... ?
Meer informatie vind je in het vacaturebericht. Je kan ook terecht bij Christine Janssens (christine.janssens@oranje.be) of Jore Rossey (jore.rossey@oranje.be) of via 050 341 341

 

Hotel O'mer in Blankenberge is op zoek naar een begeleider (m/v/x)

Als begeleider zorg je - samen met collega's - voor een uitgebreid activiteitenaanbod. Daarnaast bied je hotelgasten de ondersteuning die ze nodig hebben en schuw je geen logistieke taken.
Je slaagt erin mensen te motiveren en als ambassadeur van het hotel de visie uit te dragen op maat van je gesprekspartner.

Benieuwd naar de volledige functieomschrijving?
Je vindt alle info terug in het vacaturebericht.

Solliciteren kan tot en met 3 februari.

Vrijetijdspunt is op zoek naar een projectmedewerker.

Hierbij bouw je bruggen tussen mensen (met vermoeden van beperking) en hun vrijetijdswens. Door de coronacrisis en de bijhorende maatregelen is het vrijetijdsaanbod vaak erg beperkt en loert vereenzaming om de hoek.
Als projectmedewerker onderneem je de stappen die nodig zijn om vrije tijdsbeleving aan huis te brengen. 

Er ligt een 4/5e contract van bepaalde duur (tot 30/11/2021) voor je klaar.
Wil je echter volgens een andere tewerkstellingsbreuk aan de slag? We bekijken graag samen met jou hoe we de work/life-balans bewaren.

Interesse?
Je leest alles over deze functie in het vacaturebericht. Solliciteren kan tot en met zondag 24/01

We zijn op zoek naar een flexibele nachtbegeleider voor de slapende nachtpermanentie van verschillende woondiensten van Oranje, regio Brugge/Blankenberge. (Telkens één woondienst per nacht, je hoeft je dus tijdens je nacht niet te verplaatsen.)

We bieden je een halftijds contract aan (19uur) voor onbepaalde duur. 

Wil je graag weten wat de job precies inhoudt? Dat kan je nalezen in het vacaturebericht. 

Heb je interesse? 
Solliciteren kan tot en met 31 januari 2021. Je stuurt hiervoor je CV en motivatiebrief door naar vacature@oranje.be, met de vermelding van de functie 'nachtbegeleider'.