Helden steunen helden

Mondmaskers, ontsmetting, handschoenen, schorten… zijn in dit corona tijdperk broodnodig.
Oranje investeerde al ettelijke euro’s zodat bewoners en medewerkers veilig en gezond deze periode kunnen overbruggen. 

Wist je dat jij er mee voor kan zorgen dat Oranje corona-vrij blijft? 
Met een gift van 40 euro zorg je ervoor dat één medewerker voor een periode van twee weken beschermd is. Je gift is fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. 

Hieronder lees je hoe je Oranje kan steunen. 

Helden steunen helden. Oranje strijdt tegen Corona.

Oranje investeerde de laatste weken in allerhande broodnodig beschermingsmateriaal (mondmaskers, handschoenen, schorten, ontsmetting…) om elke corona besmetting te vermijden, in al onze werkingen. 

De gezondheid van onze bewoners én medewerkers is momenteel het allerbelangrijkste: Onze medewerkers gaan met een geruster gevoel naar het werk: hun gezin wordt beschermd én de bewoners van de Oranje-woondienst. Daarnaast verkleinen we de kans op een groot personeelstekort omwille van Covid19-uitval. Wist je trouwens dat jij met jouw gift van 40 euro, één van onze medewerkers twee weken bescherming biedt? 

Kan Oranje dit beschermingsmateriaal dan niet betalen? Jawel, dat kan Oranje absoluut wel, want we zorgen dat we ook onverwachte kosten kunnen dragen. Maar… de euro’s die we nu gebruiken om onze bewoners en medewerkers te beschermen, kunnen we straks niet meer uitgeven aan bv. de uitbouw van een nieuw dagbesteding atelier, het inspelen op nieuwe noden, de aankoop van materiaal (bv. meubelen die dringend aan vervanging toe zijn, de inrichting van de tuin…)

Daarnaast investeren we tijdens deze corona periode óók in een fijne en nuttige dagbesteding voor elk van onze bewoners. Want, hoe vullen onze bewoners hun tijd, tijdens het ‘verplicht-binnen-blijven’?  Het reguliere aanbod dagbesteding blijft zeker tot 3 mei niet doorgaan. Onze collega’s dagbesteding zetten zich daarom extra in, in de woondiensten. Hun talent en goesting om toffe dagbestedingsactiviteiten op poten te zetten, wordt met open armen ontvangen!

Helden steunen helden.
Een financieel steuntje in de rug kunnen we dus zeker gebruiken. Met een gift van 40 euro bescherm je één van onze medewerkers voor een periode van twee weken. Daarenboven is je gift vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar. Meer informatie over je fiscaal attest vind je op deze pagina

Of… steun je Oranje liever met iets ‘tastbaar’? Ook dat kan! Al heel wat hartverwarmende acties maakten het verschil tijdens deze corona periode: een naaiatelier voor het maken van mondmaskers, Feed The Nurses, het sturen van toffe kaartjes met B-Post… Laat ons dus zeker weten wat je voor Oranje wilt doen. We maken het mee mogelijk.

 

Vragen of opmerkingen?

Telefoonnummer: 050 341 341