15 jul 2019

Wonen in Oranje: onze open plaatsen

  • Nieuwsberichten
Wonen zoals jij het wil en kan? Het is mogelijk in Oranje!

Niet alleen Hotel O'mer, maar ook het nieuwe project D'Oude Steenweg, vindt voor een jaar onderdak in 'het klooster' in Sint-Pieters. Het gebouw is erg ruim, en dat zorgt voor extra verblijfsmogelijkheden. 

We zetten graag nog eens alle open plaatsen in Oranje voor jou op een rij. Want... Wonen zoals jij het wilt en kan? Het is mogelijk in Oranje!

In deze woondiensten hebben we momenteel één of meerdere open plaatsen

Een woonondersteuningsaanbod waar je voor een korte periode kan verblijven, vind je bij Hotel O'mer en onze kinder- en jongerenwerking:

  • Hotel O'mer: Vakantie, ontmoeting, beleving en ontspanning staan voorop! Bij Hotel O'mer kan je ook terecht voor gezinsondersteunende opvang, kortopvang en crisisopvang... 
  • KJW: Een kinder- en jongerenwerking die tijdens de schoolvakanties en weekends opvang organiseert. Veel toffe activiteiten in een huiselijke sfeer. Inschrijven is nog steeds mogelijk! 

Onze open plaatsen kan je steeds nalezen op de website Ik Zoek Zorg. 

Heb je een woonvraag, maar geven deze open plaatsen geen antwoord op jouw vraag? Of zal je in de toekomst nood hebben aan opvang? ... We bekijken je vraag en zoeken samen naar oplossingen, tijdens een persoonlijk gesprek. Aarzel niet ons te contacteren, want er is veel mogelijk.