28 feb 2020

Schrijf je in voor het digitale magazine

  • Nieuwsberichten
Schrijf je in voor het digitale magazine
Oranje gaat groen. Van magazine in je brievenbus naar magazine in je mailbox

Oranje groen?!

In 2020 nemen we ozne goede voornemens en willen we Vriejtijdspunt duurzamer en groener maken. Dat wil zeggen dat we acties doen om onze impact op het milieu te verkleinen. We ondernemen al enkele acties om bewust om te gaan met het milieu maar willen nu een stapje verder gaan.

We houden bij het uitbrengen van het magazine en de reisbrochure al langer rekening met duurzaamheid. We drukken onze magaziens op papier met het duurzame label FSC Mix. Dit label is een internationaal label voor duurzame bosbouw. 

Stapje verder

Om de drie maanden versturen we ongeveer 1000 magazines met de post. Dat zijn maar liefst 4000 magazines op een heel jaar. Met andere woorden: hééél veel papier en heel wat auto's die ze rond brengen. Omdat veel mensen tegenwoordig online actief zijn, willen we gebruik maken van de digitale manieren om ons aanbod te verspreiden. 

Digitaal magazine

Vanaf de zomereditie van het magazine, die in mei verschijnt, versturen we enkel nog het magazine op papier per post naar mensen die ons expliciet hebben laten weten dat ze nog steeds een magazine op papier willen ontvangen.

Alle andere klanten ontvangen het magazine vanaf nu via mail. Om de drie maanden versturen we het magazine digitaal. Je kan dus 4 x per jaar een mailtje van ons verwachten. Heb je je e-mailadres nog niet doorgegeven? Volg het stappenplan om je in te schrijven voor het digitale magazine.

Stappenplan om in te schrijven

 

Meer lezen over hoe we stappen zetten richting duurzaamheid? Lees het volledige artikel hieronder.