26 jul 2019

Op zoek naar een toffe reis dit najaar?

  • Nieuwsberichten
Aanbod vakantiereizen najaar 2019
Er zijn nog een aantal plaatsen vrij op de vakantiereizen naar Sinaai (België), Rhodos (Griekenland) en Slenaken (Nederland) dit najaar

Reizen buiten de zomermaanden is ook geweldig fijn. Het is dan meestal niet zo warm. Je kan dus meer uitstapjes maken en nog meer genieten van al het mooie dat het land of de streek te bieden heeft!

Wist je dat er nog een aantal plaatsen vrij zijn op enkele supertoffe reizen in het najaar?
We zetten ze even voor jou op een rijtje:

Sinaai  9 - 13 september: genietreis - De prachtige, volledig toegankelijke vakantiehoeve ontvangt ons voor de tweede keer met open armen. Op deze genietreis staan zowel vrijwilligers als professionals voor je klaar om je alle nabijheid en ondersteuning te bieden die jij nodig hebt om ten volle van je vakantie te genieten. Jullie trekken er regelmatig op uit, maar genieten ook van al het fijne en mooie dat de hoeve en haar omgeving zelf te bieden heeft. Voor deze reis heb je zorgpunten (PVF, RTH of respijtzorg) nodig.

Rhodos 1 - 8 oktober: all-in vliegvakantie - Tijdens deze reis staan zon & zee centraal. De temperaturen zijn in oktober aangenaam warm. Je kan lekker luieren aan het zwembad of op het privé-kiezelstrand vlak voor het hotel. In de oude straatjes van de stad vlakbij is het fijn shoppen. Deze vakantie wordt een topper! Er kunnen nog 2 rolstoelgebruikers (plooibare rolwagen!) mee op deze reis.

Slenaken 11 - 14 oktober: verlengd wandelweekend (opgelet in de reisbrochure staat verkeerdelijk fietsvakantie!!) - Trek je wandelschoenen maar aan voor een ontspannend verlengd weekend in een prachtige streek in Nederland. Geniet volop van uitgestrekte zichten en mooie stadjes. Slapen doe je in een sfeervol familiehotel. Voor wie graag wandelt is dit weekendje een must!

Meer info over deze reizen vind je in de reisbrochure. Inschrijven kan hier.

Heb je vragen of wil je meer info?
Je mag ons altijd bellen op 050  47 25 90 of mailen op reizen@oranje.be