29 apr 2019

Niet zomaar een loopwedstrijd

  • Oranje in de media
Noem Miles For Smiles niet zomaar een loopwedstrijd. Nee, Miles For Smiles is een prachtig project met een warm hart, ook voor Oranje.

Het is al 10 jaar dat serviceclub De Ronde Tafel Brugge jaarlijks Oranje financieel een duwtje in de rug geeft. Sinds twee jaar pakken zij het iets grootser aan met Miles For Smiles. De opbrengst van dit loopevent gaat naar een aantal goede doelen, oa Oranje. 

We staken op 16 maart dan ook met plezier een enthousiast handje toe: het semi-industrieel atelier vulde de goodiebags, er liepen 14 Oranje-teams met medewerkers, cliënten, vrijwilligers... mee, er waren veel vrijwilligers op het terrein zelf, heel wat supporters… En niet te vergeten, heel wat sportievelingen die zoveel mogelijk 'miles' liepen ten voordelen van Oranje. 

Op 23 april reikte Miles For Smiles de cheque voor Oranje uit: 5469 euro, dit keer ten voordele van regio Sint-Jozef. Daar worden wij even stil van... Fingers crossed dat Oranje ook volgend jaar één van de goede doelen is van Miles For Smiles!