18 apr 2019

Inclusieve culturele activiteiten

  • Nieuwsberichten
Ben je nog op zoek naar een toffe én inclusieve culturele activiteit? Dan hebben wij waardevolle tips voor jou.
  • Het benefietconcert La Noche Sin Estrellas
    Op zondag 28 april (16u tot 17u30) kan je één van onze Oranje-collega's Hilde, samen met één van onze bewoners, horen zingen tijdens dit concert. Het concert is een samenwerking tussen het gemengd Brugs concertkoor Bryghia Cantat en het Inclusief koor Cantare Con Amore. De opbrengst gaat naar Vzw Speling. Zij bieden sociaal-artistiek theater en workshops voor mensen die graag toneel willen spelen maar daar elders niet makkelijk voor terecht kunnen.
     
  • Vzw Speling ken je misschien ook van de samenwerking met Oranje. In Blankenberge en Sijsele werken we samen het project ‘Krachttoer’ uit. Dit is een theatervoorstelling met koor. Inwoners van Sijsele en Blankenberge worden uitgenodigd om mee te acteren en zingen. Zo ontstaan er bijzondere en unieke ontmoetingen. Klik hier voor alle concrete info en tickets. 
     
  • En ook tijdens Walking Opera kan je begeleidster Hilde samen met één van onze bewoners aan het werk zien. Walking Opera is een muzikaal onderdeel van het inclusief artistiek project 'Bloedtest'. Dit project stelt het bestaan van de Nip-test (die aangeboren afwijkingen opspoort) ethisch in vraag. Klik hier voor alle concrete info over ‘Walking Opera’.