16 okt 2019

Dagbesteding Bilkske zet z'n sponsors in de bloemetjes

  • Nieuwsberichten
"Heel wat mooie giften van mensen die ons een warm hart toedragen."

Donderdag 10 oktober bedankten de cliënten van Bilkske dagbesteding hun sponsors met versgebakken taart en een hartverwarmende kop koffie.  

Katrien Van Steenberghe, begeleidster in de dagbesteding vertelt: “Door verschillende acties het voorbije jaar konden we ons meubilair updaten: nieuwe tafels en toffe kleurrijke stoelen. We wilden onze sponsors daarom in de bloemetjes zetten.” 

Bilkse dagbesteding kon rekenen op heel wat mooie giften van mensen die hen een warm hart toedragen. Onder andere het Charmecollectief Brugge organiseerde een Kerkmarkt ten voordele van Oranje. 

Katrien vertelt: “Binnen het Charmecollectief Brugge zijn Stefaan Vangheluwe en Nele Verstraete van Lilola en Lieselotte Hoet van Hoet Optiek echt betrokken buren, waar we een toffe samenwerking mee hebben. Zo stelt Lilola bijvoorbeeld ook hun kerk in ‘t Bilkske open als expositieruimte voor Buren bij Kunstenaars. We zijn dankbaar voor zoveel waardevolle contacten!” 

Daarnaast bracht de eerste editie van de Oranje-kwis ‘Kweet genoeg om mee te doen’ een aardige duit in het zakje. Collega Matthias Bassimont organiseerde samen met z’n collega’s de succesvolle kwis. Hij vult aan: “We waren inderdaad echt tevreden met de opbrengst van de kwis. Iedereen was daarenboven zó enthousiast, dat een tweede editie niet op zich mag laten wachten! Daarom: Zet vrijdagavond 6 maart 2020 in je agenda voor de ‘Kweet genoeg om mee te doen-kwis 2.0’.”

Katrien besluit: “We vinden het belangrijk om een goed en nauw contact te hebben met al onze sympathisanten. De opbrengst is veel meer dan ‘pure euro’s’: Toffe samenwerkingen in de buurt, helpende handen in de dagbesteding… Een win-win voor iedereen!”