1 nov 2021

Corona-update

 • Nieuwsberichten
Corona-update
Vanaf maandag 1 november 2021 worden enkele maatregelen in verband met corona opnieuw aangescherpt.

Deze hebben voorlopig geen effect op de organisatie van de speelpleinwerkingen, jeugdateliers, clubwerking, etc. Hier wordt vooral rekening gehouden met de geldende maatregelen zoals een goede handhygiëne, openluchtactiviteiten waar mogelijk en degelijk verluchten van de ruimtes.

De coronamaatregelen hebben effect op volgende werkingen:

 • De activiteit Koffie Met in DLC Zonneheem op 5 november wordt afgelast
   
 • Idas: Bij het betreden van de sporthal in Eeklo is een mondmasker verplicht, tijdens het sporten mag het mondmasker af. 
   
 • Ook bij Café Alloo Alloo is de mondmaskerplicht voor de vrijwilligers opnieuw van toepassing. Mondmaskers voor klanten zijn voorlopig niet verplicht, maar raden we wel ten zeerste aan.
  Daarbovenop ben je bij het binnenkomen van het café wettelijk verplicht een geldig Covid Safe Ticket te kunnen tonen.
  Op dit filmpje kun je zien hoe je de CovidSafe app installeert en gebruikt. Indien dit niet lukt of je geen smartphone gebruikt, kunnen wij jou helpen een Covid Safe Ticket aan te vragen.
  We kunnen je telefonisch bijstaan van maandag tot vrijdag van 10u tot 12u30 en van 13u tot 17u. Ook kun je langskomen aan het onthaal om samen met een collega gebruik te maken van computer, eID-kaartlezer en printer om je Covid Safe Ticket aan te vragen en/of te printen. Vergeet dan zeker niet je identiteitskaart en pincode mee te brengen.

Zo houden we je op de hoogte
We blijven de coronamaatregelen vanuit de overheid opvolgen en communiceren de laatste nieuwe maatregelen voor onze werkingen telkens via onze website, facebook en in de werkingen zelf. Bij grote updates versturen we een een corona-update via nieuwsbrief.

We hopen iedereen nog steeds in de meest veilige omstandigheden te mogen ontvangen!