Begeleider mobiel & ambulant - O'zon

O'zon is de mobiele ambulante werking van Oranje.

Je gaat actief aan de slag met onze doelgroep en biedt ondersteuning op verschillende levensdomeinen. De collega's van O'zon zijn op zoek naar een enthousiaste begeleid(st)er (regio Oostkust)

Je werkt in de beste corona-veilige omstandigheden: O'zon biedt, met de verstrengde coronamaatregelen, zo veel als mogelijk mobiel en ambulante ondersteuning aan op afstand (online ondersteuning, via mail, telefonisch...). Indien fysiek contact noodzakelijk is om een kwaliteitsvol ondersteuningstraject van de cliënt te garanderen, dan zijn gesprekken steeds mét mondmasker en zo veel als mogelijk in de buitenlucht. De veiligheid van onze O'zon-medewerkers en cliënten is van absoluut belang voor ons. 

We bieden je een halftijds contract (19u) onbepaaalde duur. Je werkt in de regio Oostkust.

Heb je een bachelordiploma in de menswetenschappelijke richting? Solliciteer dan zeker voor één van deze jobs! Het is daarenboven een meerwaarde als je ervaring hebt in andere welzijnssectoren en/of je de Vlaamse Gebarentaal kanIn het vacaturebericht kom je te weten wat de job precies inhoudt en hoe de sollicitatieprocedure verloopt. 

Solliciteren kan tot en met vrijdag 23 april 2021. De sollicitatiegesprekken worden ingepland in de week van 26 april.