Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Als vrijwilliger kan je veel betekenen door op een gewone manier tijd te maken voor de grote en kleine dingen van elke dag. Geslaagd vrijwilligerswerk begint bij een taak die jij leuk en nuttig vindt en die tezelfdertijd ook zinvol is voor Oranje. Oranje biedt je sociaal contact en voldoening: ontmoeting, vorming, ervaring, inspirerende werkomgeving…

 

 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Hoe gaan we te werk?

Wat doe je graag?

Wij vertrekken van wat voor jou mogelijk is, kijken wat jij kan betekenen voor Oranje en hoe je vorm kan geven aan je engagement. Tijdens de week of in het weekend, af en toe of elke week… In Oranje is er vrijwilligerswerk voor iedereen.

Een ruim aanbod aan vacatures

Enkel onze nieuwste vrijwilligersvacatures vind je terug op de website en de nieuwsbrief. We hebben nog veel meer openstaande vacatures. We luisteren trouwens het liefst naar wat jij kan inbrengen. Neem dus zeker contact op.

Je staat er niet alleen voor

Samen met de vrijwilligerscoach zoek je uit welk vrijwilligerswerk het best bij jou past. Op de dienst waar je vrijwilligerswerk doet, heb je een aanspreekfiguur. Daar kan je terecht met je praktische en inhoudelijke vragen.

Word een vrijwilliger bij Oranje

Je kan als vrijwilliger aan de slag gaan in verschillende diensten en voor diverse taken. Je kan vrijwilligerswerk doen voor en met mensen met een beperking, dit kan zowel individueel als in groep. Je kan je ook inzetten voor allerlei praktische taken: logistiek werk, tuinonderhoud, administratie, vervoersopdrachten… in de ruime regio Noord-West-Vlaanderen (o.a. Brugge, Zedelgem, Sijsele, Blankenberge...) en Meetjesland (o.a. Eeklo, Maldegem, Assenede...)

Klik door op deze kaart en kom te weten op welke plaatsen in Oranje je welk vrijwilligerswerk kan doen.