Actie in de kijker

Op zaterdag 14 maart 2020 is het weer zo ver: Miles for Smiles geeft voor het derde jaar op rij het startschot. 

Miles for Smiles is een hip running event met spetterende afterparty. Het doel? Lopen voor het goede doel én een toffe beleving en ontmoeting voor iedereen. 

Schrijf je in en verzamel miles voor Oranje! 

 

Miles for Smiles: Schrijf je in en verzamel miles voor Oranje.

Sport en beweging voor iedereen
Je hoeft geen doorgewinterde sporter te zijn, om tóch deel te nemen. Het parcours bedraagt exact 1 mile, ofwel 1,6 km. Als team kan je elkaar afwisselen en zo samen zoveel mogelijk miles lopen. Dit binnen een periode van 2 uren. Er is ook een kortere toer voor voldoende afwisseling of voor wie graag een kleinere afstand aflegt. 

Of ga je liever toch een sportieve uitdaging aan? Dan kan je ook alleen lopen en zoveel mogelijk miles lopen in twee uur tijd. 

Verbinding en ontmoeting 
Oranje grijpt met Miles for Smiles de kans om ‘verbinding en ontmoeting’ te creëren. Want! Hoe tof is het niet om er samen met alle Oranje-ambassadeurs een echte teambuilding van te maken? Niet alleen sporten en beweging, maar ook een toffe party (jaja, met dé Peter Van de Veire) en heerlijke gerechtjes door Bistro Bruut en restaurant Goffin staan centraal. Voor elk wat wils. Daarom kunnen alle medewerkers, cliënten en vrijwilligers gratis deelnemen aan het event. 

En nog meer: We willen graag al onze Oranje-sympathisanten ontmoeten op Miles for Smiles. Kom naar onze stand in de loophal van de Brugeoise en ontvang een tof gadget! 

Lopen voor Oranje: Hoe werkt dat nu precies? 
Kies bij je inschrijving voor Oranje
als goede doel. Hoe meer miles je loopt, hoe meer dit opbrengt voor Oranje. We laten jullie hoe dan ook weten hoeveel miles en euro’s jullie binnenhaalden en waarin we op die manier kunnen investeren! 

 

Vragen of opmerkingen?

Telefoonnummer: 050 341 341