Beauty care: gelaats- en handverzorging

Wil jij leren hoe je er mooier en gezonder kunt uitzien? Dan is deze cursus iets voor jou. Het gezicht is vaak het eerste wat je ziet van iemand en daarom is het erg belangrijk dat je gezicht er goed uitziet. Maar wanneer je vermoeid bent, krijg je soms een grauwe huid, wallen onder je ogen of soms krijg je een droge huid wanneer je lang in de zon hebt gezeten. Ook mooie handen geven een goede indruk. Maar hoe verzorg je je gezicht en handen op een goede manier?

De lesgever zorgt dat er elke les opnieuw voldoende uitdagingen zijn op maat van de cursisten. Er zijn vrijwilligers die helpen en ondersteunen waar nodig, zodat de lessen voor iedereen boeiend blijven.

Ervaring
Voorkennis is niet vereist. De cursus gidst je doorheen de kneepjes van het vak. Er wordt op voorhand gevraagd om een infofiche in te vullen.

Inschrijven
Inschrijven kan enkel voor het volledige schooljaar. De inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld betaald is.

Prijzen
De prijs kan wijzigen per jaar. Wie een geldig attest van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) heeft, kan een fikse korting krijgen voor deze cursus.

Praktische info

  • Wat? Cursus gelaats- en handverzorging

  • Voor wie? Jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar

  • Wanneer? Van september 2018 tot juni 2019, telkens op maandag van 8.45 tot 11.30 uur. Tijdens schoolvakanties en feestdagen is er geen les. Een overzicht van de lesdata vind je op de cursuspagina van Vrijetijdspunt. 

  • Waar? CVO Sint-Godelieve, Nieuwstraat 5, Brugge

  • Prijs: 230 euro of 86 euro met geldig VAPH attest

  • Inschrijven verplicht

  • Meer info: 050 47 25 90 of cursus@oranje.be. Je kan ook doorklikken naar de website van Vrijetijdspunt.