Kies voor ruimte in je job

Als je je graag laat inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving,
als je houdt van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit,
zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen!
Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief op. We engageren ons om elke kandidaat een antwoord te geven. Als jouw cv en motivatiebrief matcht met de criteria van de job, dan nodigen we je graag uit op een eerste verkennende gesprek. Ben je niet weerhouden voor de eerste ronde, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

 

Bekijk snel onze vacatures

Hoe gaan we te werk?

Je talenten in functie van de job

Niet alleen met je diploma, maar ook met je werkervaring, motivatie, interesses… houden we rekening. Extra vaardigheden en ervaringen die je opgedaan hebt binnen vrijwilligerswerk, jeugdwerk… zijn een absolute meerwaarde.

Diversiteit binnen het team

We selecteren in functie van het team. We zoeken naar vaardigheden en competenties die het team verrijken, een persoonlijkheid die matcht met de collega’s… Daarom is een uitvoerige motivatiebrief belangrijk.

Nieuwe vacatures op onze website

Omdat we niet werken met een wervingsreserve, hou je best onze website in de gaten. Of: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want daar vind je steeds een overzicht van de nieuwe vacatures.

Onze vacatures

We stellen een poole samen van studenten en zoeken daarom meerdere studenten die interesse hebben voor een studentencontract van één of meerdere weken/maanden.  

Hotel O'mer is een hotel voor mensen met en zonder beperking. Vakantiegangers logeren in het hotel en gaan ook samen met begeleiding op uitstap.

Hotel O'mer heeft een supertof team dat in de zomer versterkt wordt met jobstudenten die instaan voor logistieke taken. Je poetst de kamers en appartementen en verschoont de bedden, je poetst de gemeenschappelijke ruimtes op de benedenverdieping en je helpt mee met de maaltijden: klaarzetten, afruimen, vaatwas vullen en legen… 

 

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse hygiëne in Hotel O’mer. Tot jouw taken behoren het opfrissen en onderhouden van de hotelkamers en appartementen, het onderhouden van gemeenschappelijke ruimtes en ondersteuning in de keuken. (voorbereiding, serveren en afruimen van het ontbijt en de lunch, afwas en onderhoud van de keuken en de ontbijtruimte).

We bieden jou een halftijds contract, bepaalde duur met perspectief op onbepaalde duur. Het aantal uren is bespreekbaar.  Je krijgt een goede verloning. Je hebt recht op premies voor zaterdag- en zondagprestaties en woon-werkverkeer. (PC 302.000)

Samen met een collega-coördinator neem je verantwoordelijkheid over verschillende facetten van de dienst administratie. Je leidt het team in goede banen, speelt in op vernieuwingen, levert beleidsvoorbereidende informatie aan en voert ook operationele taken uit.

Wij bieden je een voltijdse functie aan (deeltijdse functie is bespreekbaar) met contract van onbepaalde duur.  De verloning is gebaseerd op de sectorale barema’s en evolueert mee met de groeiende verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met heel wat mogelijkheden voor professionele ontplooiing, ruimte voor initiatief en de werkingsmiddelen die je nodig hebt om je job vlot uit te kunnen voeren.

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure vind je terug in het vacaturebericht. 

 

 

Vzw Oranje is op zoek naar een jobstudent vervoer dagbesteding voor regio Brugge/Sijsele. 

Je komt terecht in het chauffeursteam van Oranje. Je opdracht bestaat uit het zelfstandig uitvoeren van een ochtend- en/of een namiddagrit met één van de busjes van Oranje die cliënten van en naar de dagbesteding brengen.

We bieden je een jobstudentcontract van 20u/week voor de maand juli en/of augustus in het chauffeursteam regio Brugge Binnenstad-Sijsele. De verloning is gebaseerd op de sectorale barema’s.

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure vind je terug in het vacaturebericht. 

Vzw Oranje is op zoek naar een ADL-assistent / woonbegeleider (m/v)Je maakt deel uit van een team dat woonondersteuning en ADL-ondersteuning aan personen met een (fysieke) beperking biedt.

Je biedt ondersteuning aan bij het dagelijkse leven van de cliënten, dit wil zeggen het ondersteunen van verzorgingsmomenten, maaltijden, toiletbezoeken, activiteiten buitenshuis, … Verzorgende taken schrikken je niet af.  

We bieden je een contract bepaalde duur, halftijds contract (voorlopig 19u) met de bedoeling om zo snel mogelijk te starten. Kans op uitbreiding van uren is mogelijk op termijn. De verloning is gebaseerd op overheidsbarema’s, naargelang diploma en/of aantoonbare ervaringen.

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure vind je terug in het vacaturebericht. 

Vzw Oranje is op zoek naar een vaste medewerker voor onze kinderweekends. Je werkt in het weekend en in de vakantieperiodes mee aan een fijne vakantie voor kinderen met een (vermoeden van) beperking. Je werkt in de regio van Oedelem en Oostende, zo'n 20-tal weekends en 4 midweken per jaar.  

We bieden een flexibele job met arbeidsovereenkomsten per dag. Deze job is heel makkelijk combineerbaar met een andere job, studies...! 

Je kan rekenen op een goede verloning met een loonbarema en premies conform het PC 319.01.

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure vind je terug in het vacaturebericht.