Kies voor ruimte in je job

Als je je graag laat inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving,
als je houdt van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit,
zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen!
Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief op. We engageren ons om elke kandidaat een antwoord te geven. Als jouw cv en motivatiebrief matcht met de criteria van de job, dan nodigen we je graag uit op een eerste verkennende gesprek. Ben je niet weerhouden voor de eerste ronde, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

 

Bekijk snel onze vacatures

Hoe gaan we te werk?

Je talenten in functie van de job

Niet alleen met je diploma, maar ook met je werkervaring, motivatie, interesses… houden we rekening. Extra vaardigheden en ervaringen die je opgedaan hebt binnen vrijwilligerswerk, jeugdwerk… zijn een absolute meerwaarde.

Diversiteit binnen het team

We selecteren in functie van het team. We zoeken naar vaardigheden en competenties die het team verrijken, een persoonlijkheid die matcht met de collega’s… Daarom is een uitvoerige motivatiebrief belangrijk.

Nieuwe vacatures op onze website

Omdat we niet werken met een wervingsreserve, hou je best onze website in de gaten. Of: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want daar vind je steeds een overzicht van de nieuwe vacatures.

Onze vacatures

Vzw Oranje is op zoek naar een ADL-assistent / woonbegeleider (m/v)Je maakt deel uit van een team dat woonondersteuning en ADL-ondersteuning aan personen met een (fysieke) beperking biedt.

Je biedt ondersteuning aan bij het dagelijkse leven van de cliënten, dit wil zeggen het ondersteunen van verzorgingsmomenten, maaltijden, toiletbezoeken, activiteiten buitenshuis, … Verzorgende taken schrikken je niet af.  

We bieden je een contract onbepaalde duur, halftijds contract (19u) met de bedoeling om zo snel mogelijk te starten. Kans op uitbreiding van uren is mogelijk op termijn. De verloning is gebaseerd op overheidsbarema’s, naargelang diploma en/of aantoonbare ervaringen.

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure vind je terug in het vacaturebericht. 

Vzw Oranje is op zoek naar een vaste nachtbegeleid(st)er. Je neemt samen met een andere nachtcollega de nachten binnen hotel O’mer voor jullie rekening. 

Het betreft slapende nachten, dus na een grondige inspectie of iedereen zich rustig op de kamer bevindt, kan je na een aantal huishoudelijke taken zelf ook gaan slapen. Toch blijf je onmiddellijk bereikbaar in geval van acute situaties tijdens de nacht. ’s Morgens help je om ochtendactiviteiten wat voor te bereiden.  

Een gevarieerde job als nachtbegeleid(st)er (m/v). Het betreft een deeltijdse functie (19u per week), onmiddellijk instapbaar, en dit voor onbepaalde duur. De verloning is gebaseerd op overheidsbarema’s, naargelang diploma en/of aantoonbare ervaringen.

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure vind je terug in het vacaturebericht. 

Vzw Oranje is op zoek naar een vaste medewerker voor onze kinderweekends. Je werkt in het weekend en in de vakantieperiodes mee aan een fijne vakantie voor kinderen met een (vermoeden van) beperking. Je werkt in de regio van Oedelem en Oostende, zo'n 20-tal weekends en 4 midweken per jaar.  

We bieden een arbeidsovereenkomst aan per dag, met een loonbarema conform het PC 319.01. Deze job is heel makkelijk combineerbaar met een andere job, studies...!

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure vind je terug in het vacaturebericht.