Kies voor ruimte in je job

Als je je graag laat inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving,
als je houdt van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit,
zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen!
Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief op. We engageren ons om elke kandidaat een antwoord te geven. Als jouw cv en motivatiebrief matcht met de criteria van de job, dan nodigen we je graag uit op een eerste verkennende gesprek. Ben je niet weerhouden voor de eerste ronde, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

 

Bekijk snel onze vacatures

Hoe gaan we te werk?

Je talenten in functie van de job

Niet alleen met je diploma, maar ook met je werkervaring, motivatie, interesses… houden we rekening. Extra vaardigheden en ervaringen die je opgedaan hebt binnen vrijwilligerswerk, jeugdwerk… zijn een absolute meerwaarde.

Diversiteit binnen het team

We selecteren in functie van het team. We zoeken naar vaardigheden en competenties die het team verrijken, een persoonlijkheid die matcht met de collega’s… Daarom is een uitvoerige motivatiebrief belangrijk.

Nieuwe vacatures op onze website

Omdat we niet werken met een wervingsreserve, hou je best onze website in de gaten. Of: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want daar vind je steeds een overzicht van de nieuwe vacatures.

Onze vacatures

Vzw Oranje is op zoek naar een begeleid(st)er wonen voor regio Brugge Sint-Jozef. 

We bieden je een vervangingscontract  aan van 19 uur vanaf 1/1/2019 tot 31/12/2019, verlenging is mogelijk. De verloning is gebaseerd op overheidsbarema’s, naargelang je diploma en/of aantoonbare ervaringen.

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure vind je terug in het vacaturebericht. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 18 december.

Hotel O’mer in Blankenberge is een hotel voor mensen met en zonder beperking. 

Als poetskracht ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse hygiene in Hotel O'mer, voor het opfrissen en onderhouden van hotelkamers, appartementen en gemeenschappelijke ruimtes. 

We bieden vast contract van 19u en een goede verloning. Je hebt recht op premies voor zaterdag- en zondagprestaties en woon-werkverkeer.  Je kan ook rekenen op  een goed evenwicht tussen privé en werk. We houden in je uurrooster rekening met jouw voorkeuren. ​

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht. 

Dienst O³ (Onderzoek II Ontwikkeling II Ondersteuning) is één van de ondersteunende diensten van Oranje. Elke O³-collega werkt vanuit een eigen expertise. De dienst voert projecten uit, maar biedt ook langdurige ondersteuning. De teamleden van O³ zitten daarenboven op een scharnierpositie tussen de diensten en het overkoepelend geheel. O³ heeft dus bij uitstek ook een verbindende opdracht. Je komt terecht in een enthousiast en dynamisch team!

We zijn op zoek naar 2 projectmedewerkers. We bieden je een voltijds of deeltijds contract aan van onbepaalde duur. Het aantal uren bespreken we onderling.

Heel specifiek zoeken we twee projectmedewerkers die, naast tijdelijke O³-projecten, ook minstens één van deze thema’s op zich nemen:

  • Buurt en vrijwilligers
  • ​Vorming

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht.