Kies voor ruimte in je job

Als je je graag laat inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving,
als je houdt van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit,
zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen!
Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief op. We engageren ons om elke kandidaat een antwoord te geven. Als jouw cv en motivatiebrief matcht met de criteria van de job, dan nodigen we je graag uit op een eerste verkennende gesprek. Ben je niet weerhouden voor de eerste ronde, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

 

Bekijk snel onze vacatures

Hoe gaan we te werk?

Je talenten in functie van de job

Niet alleen met je diploma, maar ook met je werkervaring, motivatie, interesses… houden we rekening. Extra vaardigheden en ervaringen die je opgedaan hebt binnen vrijwilligerswerk, jeugdwerk… zijn een absolute meerwaarde.

Diversiteit binnen het team

We selecteren in functie van het team. We zoeken naar vaardigheden en competenties die het team verrijken, een persoonlijkheid die matcht met de collega’s… Daarom is een uitvoerige motivatiebrief belangrijk.

Nieuwe vacatures op onze website

Omdat we niet werken met een wervingsreserve, hou je best onze website in de gaten. Of: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want daar vind je steeds een overzicht van de nieuwe vacatures.

Onze vacatures

Hotel O’mer is een hotel voor mensen met en zonder beperking. Vakantiegangers logeren in het hotel en gaan samen met begeleiding op uitstap. Je bent samen met je collega-coördinator verantwoordelijk voor het operationele beheer van het hotel.  

We bieden je een halftijdse job (aantal uren zijn bespreekbaar) aan van onbepaalde duur. Je kan rekenen op een goede verloning gebaseerd op sectorale barema's, een dynamische werkomgeving met heel wat mogelijkheden voor professionele ontplooiing en een boeiende opdracht met ruimte voor initiatief. 

Meer informatie over de functie, de opdracht en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht.

Goesting om reizen en weekends in binnen- en buitenland te organiseren voor mensen met een beperking? Deze reizen worden begeleid door vrijwilligers.

Door een uitbreiding van ons toeristisch aanbod is ons Vrijetijdspunt op zoek naar vrijetijdsmedewerker Toerisme. We bieden een 4/5 contract aan van onbepaalde duur. 

We bieden je:

  • een goede verloning​, gebaseerd op de sectorale barema’s, diploma en ervaring met recht op een maandelijkse premievoor onregelmatige werktijden.
  • een flexibele job met een grote regelruimte.​ Avond- en weekendwerk horen bij de job.
  • de vrijheid om een groot deel van je job zelf te organiseren en te plannen.

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht.