Kies voor ruimte in je job

Als je je graag laat inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving,
als je houdt van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit,
zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen!
Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief op. We engageren ons om elke kandidaat een antwoord te geven. Als jouw cv en motivatiebrief matcht met de criteria van de job, dan nodigen we je graag uit op een eerste verkennende gesprek. Ben je niet weerhouden voor de eerste ronde, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

 

Bekijk snel onze vacatures

Hoe gaan we te werk?

Je talenten in functie van de job

Niet alleen met je diploma, maar ook met je werkervaring, motivatie, interesses… houden we rekening. Extra vaardigheden en ervaringen die je opgedaan hebt binnen vrijwilligerswerk, jeugdwerk… zijn een absolute meerwaarde.

Diversiteit binnen het team

We selecteren in functie van het team. We zoeken naar vaardigheden en competenties die het team verrijken, een persoonlijkheid die matcht met de collega’s… Daarom is een uitvoerige motivatiebrief belangrijk.

Nieuwe vacatures op onze website

Omdat we niet werken met een wervingsreserve, hou je best onze website in de gaten. Of: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want daar vind je steeds een overzicht van de nieuwe vacatures.

Onze vacatures

Als vrijetijdstrajectbegeleider ga je aan de slag met de individuele vrijetijds vragen van (voornamelijk) externe cliënten en maak je de brug tussen de client en de vrijetijdsorganisatie. Je maakt deel uit van het team VRIJETIJDSPUNT van Oranje. Ons team bestaat uit 13 enthousiaste en ondernemende collega's.

We bieden 2 deeltijdse conctracten (±19U)

  • duur 1 jaar: 01/10/2018 - 30/09/2019, vervangingscontract
  • duur 6 maanden: 01/10/2018 - 30/04/2019, vervangingscontract

Een uitgelezen kans om Oranje van binnenuit te leren kennen en ervaring op te doen. Via jobrotatie kan je doorgroeien in onze organisatie. 

We bieden een goede verloning en een flexibele job. Ben je geïnteresseerd? Ontdek er alles over in deze vacature.

 

 

Om onze dienst admininstratie te versterken, zijn we op zoek naar een medewerker personeelsadministratie. Je komt tercht in een dynamisch team van een 10-tal collega’s die diverse administratieve opdrachten opneemt. Iedereen heeft zijn/haar expertise (onthaal, ICT, boekhouding, administratie…), waar we allemaal voor hetzelfde doel gaan: een sterke en enthousiaste ondersteunende dienst zijn en blijven.

Je vervult een divers takenpakket aan personeelsadministratie: opmaken en opvolgen van arbeidsovereenkomsten en sociale documenten, de maandelijkse verloning, personele kengetallen… Dit doe je in nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat. Daarnaast ondersteun je je collega’s waar nodig in andere secretariaats- en administratieve opdrachten: ondersteuning in de boekhouding, het onthaal, cliëntadministratie en -facturatie...

We bieden je een halftijds contract onbepaalde duur aan. Het effectief aantal uren en de dagen die je werkt leggen we in onderling overleg vast. 

Zin om deel uit te maken van Oranje? Dan kan je bij ons solliciteren tot 5 november via personeel@oranje.be. Meer informatie vind je in het vacaturebericht. 

Oranje is op zoek naar versterking voor z'n technische dienst. Samen met je twee collega’s van de technische dienst sta je in voor het technisch onderhoud en de herstellingen in de gebouwen van Oranje. Veel afwisseling is verzekerd: Je komt op alle vestigingen van Oranje, komt heel veel collega’s tegen en komt in aanraking met onze directe dienstverlening. Bovenal komt jouw goede basiskennis van pas bij de verschillende soorten technische opdrachten.

We bieden je een halftijds of voltijds contract (in onderling overleg vast te leggen) aan voor onbepaalde duur. 

Zin om deel uit te maken van ons team? Solliciteren kan tot 5 november 2018 via personeel@oranje.be. Meer informatie vind je alvast in het vacaturebericht.

 

Om onze logistieke dienst te versterken, zijn we op zoek naar een chauffeur. Samen met het team van chauffeurs en je collega’s van de dagbesteding ben je verantwoordelijk voor het goed verlopen van het cliëntvervoer in Oranje. Je werkt met je collega’s samen en gaat samen voor één doel: elke cliënt kwaliteitsvolle dagbesteding aanbieden.

We bieden jou een halftijds contract (20u) aan: 16uur in onbepaalde duur en 4uur bepaalde duur (31/12/2018) met kans op verlenging. 

Dit is een job die ideaal te combineren is met studies, een andere job... We houden rekening in het uurrooster met jouw voorkeuren.

Zin om deel uit te maken van ons team? Solliciteren kan tot 5 november 2018 via personeel@oranje.be. Meer informatie vind je alvast in het vacaturebericht. 

Oranje beschikt over een ruime schakering aan woondiensten: van 24u op 24u begeleiding naar woon-ondersteuning op afroep. Als nachtbegeleider verzorg je de (slapende) nachten in onze woondiensten, wat je de kans geeft Oranje van binnenuit te leren kennen.

We zijn op zoek naar een nachtbegeleider (19 uur, onbepaalde duur) voor de woondiensten van Oranje (regio: Brugge/Blankenberge/Zedelgem). Je werkt gemiddeld 15 nachten per maand. Een ideale job om te combineren met een andere job, studies... 

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht. 

 

Hotel O'mer is een hotel voor mensen met en zonder beperking. Vakantiegangers logeren in het hotel en gaan samen met begeleiding op uitstap. We pikken graag in op de activiteiten die in de buurt georganiseerd worden. Samen met de collega begeleiders zorg je voor een onvergetelijke vakantie voor onze cliënten. In Hotel O'mer werk je in een supertof en dynamisch team.

We zijn op zoek naar een weekendbegeleider (halftijds, onbepaalde duur). Je werkt in een flexibel uurrooster, gemiddeld twee weekends per maand. Een ideale job om te combineren met een andere job, studies... 

Als weekendbegeleider, begeleid je de cliënten doorheen hun weekend: Ondersteuning in de dagelijkse routine (in- & out check, begeleiding van de maaltijden, huishoudelijke taken…) en activiteiten mee uitbouwen en begeleiden. Je biedt cliënten daarnaast ook de ondersteuning op maat. 

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht. 

 

M/V/X 

Voltijds contract onbepaalde duur.

Op zoek naar een job waarin je het jeugdwerklandschap kan ondersteunen om inclusiever en toegankelijker te worden? Als ambassadeur ondersteun je het jeugdwerk om aandacht te hebben voor diversiteit. Het is het je opdracht om de processen op zowel provinciaal vlak als op overkoepelend Vlaams niveau te faciliteren.

We zijn op zoek naar een ambassadeur voor Jeugdwerk Voor Allen, werkgebied Oost- en West-Vlaanderen. We bieden een goede verloning, een flexibele job met een grote regelruimte in een dynamische werkomgeving.

Interesse?

Laat ons proeven van je enthousiasme en je motivatie. Vertel ons iets meer over je  achtergrond. Stuur ons ten laatste tegen 11/11/2018​ je sollicitatiebrief en je curriculum vitae naar personeel@oranje.be. Vermeld de functie waarvoor je solliciteert.