Kies voor ruimte in je job

Als je je graag laat inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving,
als je houdt van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit,
zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen!
Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief op. We engageren ons om elke kandidaat een antwoord te geven. Als jouw cv en motivatiebrief matcht met de criteria van de job, dan nodigen we je graag uit op een eerste verkennende gesprek. Ben je niet weerhouden voor de eerste ronde, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

 

Bekijk snel onze vacatures

Hoe gaan we te werk?

Je talenten in functie van de job

Niet alleen met je diploma, maar ook met je werkervaring, motivatie, interesses… houden we rekening. Extra vaardigheden en ervaringen die je opgedaan hebt binnen vrijwilligerswerk, jeugdwerk… zijn een absolute meerwaarde.

Diversiteit binnen het team

We selecteren in functie van het team. We zoeken naar vaardigheden en competenties die het team verrijken, een persoonlijkheid die matcht met de collega’s… Daarom is een uitvoerige motivatiebrief belangrijk.

Nieuwe vacatures op onze website

Omdat we niet werken met een wervingsreserve, hou je best onze website in de gaten. Of: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want daar vind je steeds een overzicht van de nieuwe vacatures.

Onze vacatures

Samen met je collega’s uit ons Vrijetijdspunt bouw je mee aan een waardevol, inclusief en doelgroepspecfiek vrijetijdsaanbod. Je komt terecht in een enthousiast team!

We bieden je een 4/5de job van bepaalde duurtot en met 31/12/2019-  met kans op verlenging, afhankelijk van subsidies. Je kan rekenen op een goede verloning gebaseerd op sectorale barema's. 

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht.

 

Samen met je collega’s uit de regio ‘Brugge Binnenstad en Sijsele’ bouw je mee aan een regio waar wonen en dagbesteding voor onze cliënten in de samenleving en buurt ingebed zijn. Je komt terecht in een enthousiast team!

We bieden je een flexibele job in een halftijds contract (19u), bepaalde duur van 1 september tot en met 31 december 2018 met perspectief op onbepaalde duur. Je kan rekenen op een goede verloning met een loonbarema en premies conform het PC 319.01.

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht.

Focus-Brugge is een dienst in Sint-Kruis en Sint-Pieters Brugge die ondersteuning biedt aan personen met een (fysieke) beperking. Je komt terecht in een flexibel team dat samen gaat voor kwaliteitsvolle ADL- en woonondersteuning. Je biedt ondersteuning aan in het dagelijkse leven van de cliënten. Je ondersteunt de verzorgingsmomenten, maaltijden, toiletbezoeken, activiteiten buitenshuis…

Heb je interesse om op korte of langere termijn ons team te versterken? Wil je graag opgenomen worden in onze wervingsreserve voor deze specifieke functie? Stuur ons een mailtje met je motivatie en je CV naar personeel@oranje.be. Vermeld de functie waarvoor je solliciteert.

Vzw Oranje is op zoek naar een vaste medewerker voor onze kinderweekends. Je werkt in het weekend en in de vakantieperiodes mee aan een fijne vakantie voor kinderen met een (vermoeden van) beperking. Je werkt in de regio van Oedelem en Oostende, zo'n 20-tal weekends en 4 midweken per jaar.  

We bieden een flexibele job met arbeidsovereenkomsten per dag. Deze job is heel makkelijk combineerbaar met een andere job, studies...! 

Je kan rekenen op een goede verloning met een loonbarema en premies conform het PC 319.01.

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure vind je terug in het vacaturebericht.