Kies voor ruimte in je job

Als je je graag laat inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving,
als je houdt van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit,
zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen!
Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief op. We engageren ons om elke kandidaat een antwoord te geven. Als jouw cv en motivatiebrief matcht met de criteria van de job, dan nodigen we je graag uit op een eerste verkennende gesprek. Ben je niet weerhouden voor de eerste ronde, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

 

Bekijk snel onze vacatures

Hoe gaan we te werk?

Je talenten in functie van de job

Niet alleen met je diploma, maar ook met je werkervaring, motivatie, interesses… houden we rekening. Extra vaardigheden en ervaringen die je opgedaan hebt binnen vrijwilligerswerk, jeugdwerk… zijn een absolute meerwaarde.

Diversiteit binnen het team

We selecteren in functie van het team. We zoeken naar vaardigheden en competenties die het team verrijken, een persoonlijkheid die matcht met de collega’s… Daarom is een uitvoerige motivatiebrief belangrijk.

Nieuwe vacatures op onze website

Omdat we niet werken met een wervingsreserve, hou je best onze website in de gaten. Of: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want daar vind je steeds een overzicht van de nieuwe vacatures.

Onze vacatures

Kwaito is een coöperatie van organisaties die op sociaal verantwoorde en duurzame wijze willen ondernemen ten gunste van kwetsbare groepen in de samenleving. Om Kwaito als sociale onderneming verder te laten ontwikkelen en groeien, zijn we op zoek naar een coördinator. 

Als coördinator van Kwaito heb je een belangrijke verbindende, faciliterende en operationele functie. Je zorgt ervoor dat wat afgesproken wordt, ook uitgevoerd wordt. Je ondersteunt Kwaito en de Kwaito-leden met je beleidsvoorbereidend werk, organisatorisch talent en je signaalgevoeligheid.

We bieden je een deeltijds/voltijds contract aan (minimum 25 uur, uitbreidbaar in onderling overleg), onbepaalde duur. 

Meer informatie over de opdracht kan je nalezen in het vacaturebericht. Je kan solliciteren tot 21 oktober via info@kwaito.be