Kies voor ruimte in je job

Als je je graag laat inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving,
als je houdt van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit,
zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen!
Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief op. We engageren ons om elke kandidaat een antwoord te geven. Als jouw cv en motivatiebrief matcht met de criteria van de job, dan nodigen we je graag uit op een eerste verkennende gesprek. Ben je niet weerhouden voor de eerste ronde, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

 

Bekijk snel onze vacatures

Hoe gaan we te werk?

Je talenten in functie van de job

Niet alleen met je diploma, maar ook met je werkervaring, motivatie, interesses… houden we rekening. Extra vaardigheden en ervaringen die je opgedaan hebt binnen vrijwilligerswerk, jeugdwerk… zijn een absolute meerwaarde.

Diversiteit binnen het team

We selecteren in functie van het team. We zoeken naar vaardigheden en competenties die het team verrijken, een persoonlijkheid die matcht met de collega’s… Daarom is een uitvoerige motivatiebrief belangrijk.

Nieuwe vacatures op onze website

Omdat we niet werken met een wervingsreserve, hou je best onze website in de gaten. Of: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want daar vind je steeds een overzicht van de nieuwe vacatures.

Onze vacatures

Onze woondienst Fort Lapin (regio: Brugge Sint-Jozef) is op zoek naar een vaste nachtbegeleider (19u, contract onbepaalde duur).

Je slaapt in de woondienst. Bij acute situaties ben jij de aanspreekfiguur voor alle cliënten en weet je hoe je moet handelen. 

Heb je een A2-diploma in de sociale sector (leefgroepenwerking, zorgkundige…)? En/of… Heb je ervaring in een andere welzijnssector…?  Of… je denkt dat je (zonder dit diploma) tóch de geschikte kandidaat bent? Aarzel dan niet om te solliciteren via vacature@oranje.be.  

Je kan alles nalezen in ons vacaturebericht. 

Onze woondiensten zijn op zoek naar een begeleider / opvoeder die onze (slapende) nachten op zich neemt (19u, vast contract)

Als nachtbegeleider van Oranje... kom je in contact met heel wat verschillende woondiensten, teams, collega's, cliënten... Je leert de diversiteit aan dienstverlening van Oranje kennen. 

Je blijft, tijdens jouw permanentie, slapen in één van onze woondiensten (regio Brugge - Zedelgem - Beernem). Je bent 's nachts het directe aanspreekpunt van de cliënten op deze woondienst. Je bent dus nachtbegeleider van verschillende woondiensten in Oranje. Per nacht ben je enkel verantwoordelijk voor de woondienst waar je op dat moment inslaapt

Wat het niet is: In één nacht voor verschillende locaties de permanentie op jou nemen. 

Heb je een A2-diploma in de sociale sector (leefgroepenwerking, zorgkundige…)? En/of… Heb je ervaring in een andere welzijnssector…?  Of… je denkt dat je (zonder dit diploma) tóch de geschikte kandidaat bent? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Je kan alles nog eens nalezen in ons vacaturebericht.

We zijn op zoek naar enthousiaste poetskrachten in de regio Brugge! Als poetskracht ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse hygiëne in Oranje: Het opfrissen en hygiënisch onderhouden van burelen en vergaderlocaties, sanitair, keuken, woon- en dagbesteding diensten.

Voltijds of halftijds? We luisteren naar wat haalbaar is voor jou! We bieden je een contract onbepaalde duur aan. 

Heb je interesse? Laat ons dan weten waarom je graag wil komen werken bij Oranje en wat je werkervaring is. Stuur ons een mailtje (personeel@oranje.be) of een brief (vzw Oranje, tav Liesbeth Claeys, Brouwerijstraat 7, 8340 Sijsele).