17 nov 2017

Steun de Ketnet Koekenbak voor Speel-o-theek De Piepbal...

  • Actie
Een warme samenwerking tussen 2 buren: School De Ganzenveer en Dagcentrum Bilkske

In het kader van Music for Life kwam De Ganzenveer (BLO school) met een schitterend idee: samen het Oranje Dagcentrum in het Bilkske schreven ze zich in voor de Ketnet Koekenbak.

Op 11 en 14 december bakken ze koekjes ten voordele van de nabijgelegen Speel-o-theek De Piepbal, die aangepast speelgoed uitleent aan kinderen en volwassenen met een beperking of aan langdurig zieken. Een heel lokaal en positief verhaal! Door de krachten te bundelen, leren de buurtbewoners elkaar beter kennen en ondersteunen.

Help mee om van dit warme initiatief een daverend succes te maken.

Dit kan op twee manieren:

  • Schenk ons een ingrediënt om de koekjes te bakken: Breng (zelfrijzende) bloem, kristalsuiker, bakpoeder, vanillesuiker, chocolade naar dagcentrum Bilkske 5, 8000 brugge
  • Bestel een zakje heerlijke verse koekjes via het bestelformulier. Een zakje koekjes kost 5 euro en wordt je bezorgd in de week van 11 december 2017

Misschien vind je onze koekjes wel  bij één van de handelaars in de buurt want we werken volop aan lokale verkooppunten.

Op maandag 11 en donderdag 14 december komt een groepje schoolkinderen naar dagcentrum om samen te bakken. 

En natuurlijk zijn we van plan donderdag 21 december met het Dagcentrum naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.te gaan, waar de Warmste Week dit jaar z'n tenten opslaat… hopelijk met een fenomenale opbrengst.