15 dec 2017

Feest Vrijetijdspunt - Opening Zaal Lokaal

  • Nieuwsberichten
Na de vernieuwde website nu ook een vernieuwde thuisbasis

Op 9 december 2017 werd het vernieuwde Vrijetijdspunt feestelijk geopend en iedereen was vol lof over de geslaagde renovatie. Dankzij financiële steun van Summertaste en de Ladies Circle is de ruimte nu volledig rolstoeltoegankelijk met een toegankelijke bar en verstelbare dj-tafel. De keuken wordt in de toekomst in samenwerking met Stad Brugge gerenoveerd en meer rolstoeltoegankelijk gemaakt.

Het werd een gezellige avond vol animatie en muziek, geanimeerde babbels en lekker eten. Ook Franky Demon, schepen van ruimtelijke ordening, huisvesting, jeugd en Brugge studentenstad, was enthousiast: “Inclusie in de praktijk!”

Ontdek hier de fotoreportage van Johan De Vriese.

De grote zaal in de Peterseliestraat werd verbouwd tot ‘Zaal Lokaal’. Een herberg voor initiatieven in de vrijetijd sfeer, gericht op een ruim publiek. Het wordt een platform waar creatieve geesten, buren, ondernemers, verenigingen en burgers vrije tijd kunnen organiseren op een toegankelijke manier. Het Soepcafé, Improtheater Bies en Klankcrea vonden er al hun thuishaven.

We hopen jullie snel te kunnen verwelkomen achter ‘de rode poort’ in de Peterseliestraat. Neem alvast een kijkje op onze vernieuwde website van Vrijetijdspunt met een aankondiging van alle activiteiten.