3 okt 2017

Een nieuw en veelzijdig platform voor en door ouders

  • Opinie en thema's
Officiële lancering van een digitale ontmoetingsplaats voor ouders van kinderen met een beperking

Op 3 oktober 2017 wordt het nieuwe platform www.deouders.be officieel gelanceerd.

Ben je klaar voor een verrassing? Klik dan nu al even door naar www.deouders.be. Je komt er terecht op een frisse, overzichtelijke website boordevol informatie voor ouders met kinderen met een beperking. Maar ook door ouders.

Ann, Huguette en Wendelien zijn drie mama’s van kinderen met een verschillende beperking. Vanuit de verbondenheid met elkaar en de positieve goesting om een vernieuwend initiatief op te starten, richtten ze vzw De Ouders op.

 

Een kind met een beperking betekent immers een hele omwenteling voor het gezin. Met deouders.be willlen deze geengageerde ouders - met een positieve blik - samen stap voor stap op weg gaan met andere ouders of met mensen die dichtbij iemand met een beperking staan. Ze willen hen helpen in hun zoektocht door informatie te bundelen over organisaties, hulpmiddelen, leuke activiteiten, medische info,…

Bovendien kunnen andere ouders zich aansluiten op het oudernetwerk, zelf ook tips meegeven, advies vragen aan anderen of hun verhalen en ervaringen delen. De website is immers een interactief platform waar ouders elkaar kunnen contacteren via een online invulformulier of chat. Persoonlijk contact kan op 09/255 44 46.

De zoon van Wendelien is één van de vele kinderen die in Oranje komen ravotten en spelen. Wij maken hun initiatief graag bekend. Like zeker ook ons bericht op facebook zo laat je zien dat je dit mooie initiatief steunt!