Doe een storting

Oranje staat voor een innoverende en creatieve organisatie, waar nieuwe projecten een plaats krijgen. We zijn daarom steeds op zoek naar financiële middelen om die nieuwe projecten te bekostigen. Dankzij jouw éénmalige storting of doorlopende opdracht kan Oranje projecten verwezenlijken. Je gift is fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

Waarvoor heeft Oranje jouw steun nodig?

Heb je een persoonlijke voorkeur voor een dienst of project, dan zorgen we dat je financiële steun bij die dienst of project terecht komt.
Wanneer je niet onmiddellijk weet welke dienst of project binnen Oranje je precies wil steunen, dan geven we hier alvast enkele van onze noden.

  • Vaatwas voor onze woondienst ‘Bilkske’: 650 euro
  • Keukenmateriaal (degelijke pannen, kookpotten…) voor onze woondienst in de binnenstad van Brugge: 300 euro
  • Nieuwe meubelen (tafels, stoelen, kasten…) voor de dagbesteding in ons nieuwe gebouw in Sijsele: 5000 euro.

Is jouw financiële steun niet toereikend om de hele nood te realiseren? Geen nood! Vele stortingen samen zorgen dat we de nood wél kunnen realiseren.

Storten kan op rekeningnummer van vzw Oranje, Brouwerijstraat 7, 8340 Sijsele
IBAN: BE71 7795 9756 2369 - BIC CODE: GKCCBEBB.
Bedraagt je gift 40 euro of meer(*), dan ontvang je van Oranje het jaar nadat je een storting deed, je fiscaal attest. Dit fiscaal attest geeft je recht op een belastingvermindering van 45% van het gegeven bedrag.

 

Je gift aan Oranje Het bedrag dat je terug krijgt De effectieve kost van je gift
40 euro 18 euro 22 euro
200 euro 90 euro 110 euro
1000 euro 450 euro 550 euro

(*) Je gift van 40 euro of meer, hoeft niet in een éénmalige storting gegeven te worden om recht te hebben op een fiscaal attest. Met een doorlopende opdracht van bv. 5 euro per maand, heb je op het einde van het jaar ook recht op een fiscaal attest.

Vragen of opmerkingen?

Telefoonnummer: 050 341 341